פסטיבל חריף ליבירה סטייל

סופ”ש של פסטיבל חריף עם תפריט לוהט מאת השף רועי אברהם, דוכן פופ אפ לממכר מוצרים חריפים וגם תחרות אכילת חריף 1-4/11 חיפה

במסעדת ליבירה החליטו לרקוח עבורכם פסטיבל חריף של סופ”ש ארוך ולוהט במיוחד הכולל מנות לוהטות עם פלפלים כמו צ’ילי תאילנדי, צ’יפוטלה, חלפניו, הבנרו, שאטה, פלפל ג’ולוקיה ועוד.

תפריט הפסטיבל החריף שרקח השף רועי אברהם:

כנפיים בקרמל הדרים חריף– כנפיים מטוגנות ברוטב חמוץ מתוק פיקנטי מבוסס על תפוזים, אשכוליות, ליים, ג’ינג’ר, גרגרי כוסברה ותערובת של 7 סוגי חריף (בין השאר מכיל טבסקו, צ’ילי תאילנדי, שאטה עין הציפור, האבנרו ועוד). אפשר להזמין את המנה בשתי רמות חריפות (פיקנטי וחריף)  22/42 ₪

 נשנושים חריפים –  גבינות חריפות, מטבלים, צ’אטני, פלפלים חריפים קלויים, נקניקיות מרגז, ארנצ’יני צ’יפוטלה ועוד מגוון הפתעות חריפות. 96 ₪ לפלטה 12-42 ₪ לנשנושים בודדים

פלפלים חריפים ממולאים גבינות ובייקון טלה– פלפלים מזן חלפיניו. המנה בחריפות בינונית. מילוי הגבינות מרכך את החריפות. 22/38 ₪

נקניקיות בקר וגבינה חריפות-  נקניקיות בייצור עצמי מתובלות בגבינות צ’דר ואמנטל ופלפל הבנרו. הנקניקיות מוגשות עם פירה תפו”א וכרוב מבושל בבירה 62 ₪

 שרימפס בלאדי מרי- פסטה שחורה ושרימפס ברוטב עגבניות עם וודקה, סלרי, ווסטרשייר וטבסקו. מנה פיקנטית. אפשר גם בגרסא חריפה במיוחד עם תוספת של תמצית פלפל ג’ולוקיה  78 ₪

מכשפה שחורה– עוגת שוקולד פאדג’ עם סורבה מנגו ורוטב שוקולד צ’ילי. הרוטב מבוסס על שוקולד מריר ולבן עם ויסקי וגוסט פפר. המנה בחריפות בינונית 32 ₪

סמיפרדו באנופי פיקנטי – מקפא שמנת וקרמל חריף עם קרמבל בוטנים פיקנטי, אגוזים, בננות, סירופ קרמל ורום מתובל. מבוסס על צ’ילי תאילנדי. רמת חריפות נמוכה 36 ₪

את תפריט מנות הפסטיבל החריף תוכלו למצוא בנוסף לתפריט הרגיל בסופ”ש של ימי הפסטיבל – 1 עד ה 4 לנובמבר 2018.

ויש גם תחרות!

מי מכם באמת יודע לאכול חריף? מי שכן מוזמן להגיע ביום שישי, ה 2/11, בשעה 12:00 למסעדת ליבירה. תמורת סכום של 29 ₪  תוכלו להשתתף בתחרות אבל גם תקבלו חצי ליטר בירה ליבירה לבחירתכם וחולצת ליבירה.

בתחרות אכילת החריף יתחילו באכילת פלפלים ומנות פיקנטיות, דרגת החריפות תוגבר משלב לשלב והזוכה יהיה זה שיצליח לאכול את הכמות הגדולה ביותר של הפלפל החריף ביותר.

בתחרות ישפטו גיל גוטקין, כתב קולינאריה “מאקו” ותיקי גולן, עורכת האוכל של Ynet.

מומלץ להירשם לתחרות מראש באמצעות טופס הרשמה בלינק – https://goo.gl/forms/zQHSW0wf52kjoz3y2

פרס מקום ראשון – אירוח בצימר גלילי + מארז מוצרי ליבירה בשווי 300 ש”ח ושובר לסעודה בליבירה בשווי 300 ש”ח.

פרס מקום שני- מארז מוצרי ליבירה בשווי 300 ש”ח ושובר לסעודה בליבירה בשווי 300 ש”ח.

פרס מקום שלישי –  מארז מוצרי ליבירה בשווי 200 ש”ח ושובר לסעודה בסך 200 ש”ח.

ויש גם חריפים הביתה

בנוסף לתחרות יפתחו ביום שישי דוכני פופ אפ כמול משל הדוכן של “ליבירה” עם לממכר פלפלים, רטבים ומוצרים חריפים אשר יכלול מוצרים כמו : רוטב קרמל הדרים חריף, רוטב חריף ירוק, ריבת צ’יליצ’אטני עגבניות שריברביקיו פיקנטי ועוד מוצרים נוספים וחריפים תוצרת ליבירה ומוצרים חריפים אחרים. דוכן של חברת “טרז פזוס” עם מוצרים כמו חלפניו ירוק כבוש, מגוון פלפלים חריפים  מיובשים כמו צ’ילי דארבול, ציפוטלה ואחרים, רטבים חריפים של חברת לולטון המקסיקנית, טורטיות צבעוניות ועוד.

דוכני הפופ אפ יפעל ביום שישי בלבד בין השעות 12:00-17:00.

Comments

comments