עשרות אנשי תקשורת הגיעו בחמישי האחרון למסעדת ה- BLACK בגרנד קניון בחיפה לטעום את מנות החורף החדשות

מסעדת ה-Black , בגרנד קניון בחיפה,  השיקה בחמישי האחרון לאנשי תקשורת את מנות החורף שלה. לרגל המאורע הוזמנו שלל עיתונאים ואנשי תקשורת לחגיגת טעימות בניצוחו של השף צחי בוקששתר מבעלי הרשת, שהגיע במיוחד לחגיגה כדי לבשל ולנצח על המנות וכמובן להצטלם על הדרך.

בין המנות החדשות שהוגשו במסעדה, מרק עדשים חורפי ועשיר, סלט קרצ'ופי – סלט עם לבבות ארטישוק ומסדרת המוגזמים הייחודית: המבורגר אמריקה ענק הכולל מגדל של שלושה 220 גר' Black Burger, עם 3 מנות גאודה נמסה, בצל מקורמל, חמאת בוטנים, קורנדביף חם, חסה והמון המון צ'יפס וצ'יפס בטטה והמילקשייק המוגזם שהושק החורף במסעדה.

מרק עדשים (1280x889)

על האירוח הופקדו שלומי פורמן, יואב כהן וגיא רביד, מבעלי המסעדה ואשת יחסי הציבור אורית שחם-וואלך המלווה את המסעדה בשנים האחרונות.

מבין התקשורתיים הרבים שהגיעו לפרגן: אודיה שווץ, טלי ליבמן, יורם מארק רייך, דינה רפאל, בועז כהן, שיר פרסקו, אלירן טל, דורון שפר, עדנה, יורם ושיר כרפיס, ורד לוי, רותם כבסה, ליאור מרום, רונית קיטאי, זליג אהרונוביץ, ניר אהרוני, שרה איקו, אברהם ציבין, שמעון בן עמי, איילת קרביצקי,  הבלוגריות: צילה לייפר, יפה גביש, לירן ברזילי, רוני רוזנצוויג ועוד.

salat_karchopi

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY