באו לעזרת חבר

החברים מהמאפייה הלוהטת מחיפה עולים על הברלינגו ומגיעים ליפו להשתלט על הקזינו סן רמו ליום אחד, בו כל הלחמים שיוגשו יהיו מתוצרתם + תפריט מיוחד ועתיר פחמימות לאכול במקום, חנות פופ אפ בייקרי לקנות ולקחת הביתה, וגם – איזי ריידר, אופריישן מוזס ואייל רוב על הפטיפונים!

הסיפור של ברדא מתחיל בפופ אפ במועדון הלילה הקרטל בעיר התחתית של חיפה. בשעות הקטנות של הלילה הרחבה מתרוקנת מבליינים ומתמלאת בניחוח הלחם הטרי, לדניאל אדלר (26), מוזיקאי ואחד השותפים במועדון, היתה תשוקה לאפייה – הוא העמיד תנור גדול בחדר האחורי וחילק את זמנו בין עמדת התקלוט ללישת הבצק. מים (וקמח) רבים עברו במאפייה מאז אותה התחלה לא שגרתית והשמועה על המאפיה הקטנה החלה לתפוח.

את יאריק פטרנקו (34), פגש אדלר בחיפה לאחר שזה עבר אליה מסנט פטרסבורג. פטרנקו הביא עמו מגוון נוסף של מתכונים מעולים ביניהם הבולט ביותר הוא ה״בורודינסקי״ – לחם שיפון יחודי המבוקש מאוד ברוסיה ונדיר במחוזותינו. המתכון הפך לפופולרי ונוסף לתפריט שכלל שורה של לחמים בעבודת יד, שנוצרים בהשראת החיבור בין צרפת, איטליה, רוסיה וישראל. ביניהם לחמי מחמצת, מחיטה כוסמין ושיפון. לצד לחמניות מתוקות, בריושים, חלות עשירות, פוקצ׳ות ועוד מיני מאפים.

בעוד קהל הלקוחות הלך והתרחב, עזבו השניים את המאפייה המאולתרת במועדון ועברו לחלל גדול יותר בעיר התחתית. מגובים בצוות מסור, הם מספקים כיום מאפים ולחמים למסעדות ולבתי הקפה המובילים בעיר.

לפני מספר חודשים החל פרק חדש בסיפור של ברדא, כשדניאל ויאריק פתחו לראשונה את בית מלאכתם לקהל הרחב, שם ניתן לרכוש את מגוון מעדניהם הישר מהתנור.

בבוקר האירוע, החברים יעמיסו את מרכולתם ויגיעו לקזינו סן רמו ליום של חגיגת מאפים אווריריים עם תקלוטים של איזי ריידר, אופריישן מוזס ואייל רוב.

 

קזינו סן רמו. נחמה 2, מתחם נגה, יפו. טל: 03-5042003.

שעות פעילות: כל השבוע 08:00-02:00

Comments

comments