ארבעה חודשים אחרי פתיחתה של מסעדת טרטוריה ונציאנה בעיר תחתית חיפה שמציעה לסועד חוויה קולינרית איטלקית אמיתית מבלי להחתים דרכון

אחרי הרצת תפריט הפתיחה, החליט השף אהרון נעאמנה (עטור הזכיות מהאקדמיה הגסטרונומית האיטלקית בשבדיה), להשיק תפריט חדש ומרענן. לכמה מנות מוכרות ואהובות בתפריט התווספו להן גם: לראשונות: הברוסקטה – פוקצ'ה תוצרת עצמית עם עגבניות, שום, שמן זית, בלסמיקו ובזיליקום. (29 ₪); בעיקריות דגים נוספו: סלמוני אל פורנו – סלמון אפוי בתנור, עם זיתים, צלפים, שמן זית, עגבניות שרי וליים. מוגש לצד תפו"א אפוי. (83 ₪); פליתו די סקורפאנו – פילה בס מבושל ברוטב יין לבן, אספרגוס, עגבניות יבשות ושמנת, מוגש לצד ניוקי. (76 ₪); לעיקריות בשר נוספו: סקאלופיני די ויטילו – מדליון פילה עגל ברוטב יין אדום ופטריות, מוגש לצד ניוקי. (98 ₪); אינוולטיני די פולו – רולדת עוף ממולאת ראגו כבש, ברוטב יין לבן, עגבניות וזיתים, מוגשת לצד פולנטה. (83 ₪); וגריליאתה מיסתא – מיקס גריל זוגי במשקל 500 גר' הכולל: נתח אנטריקוט, נתח פילה עגל, צלעות טלה, ופרגית, מוגש לצד תפו"א אפוי ושני רטבים. (295 ₪); בגזרת הפסטות נוספה מנת רביולי שלושה סוגים – גבינה, פטריות וארטישוק ברוטב חמאת עגבניות. (68 ₪).

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY